juliabyes.blogg.se

Valborg

Publicerad 2014-04-30 16:59:57 i Vardag,Hej! Idag är det valborgsmässoafton, och det snöar. Det är även majbrasor lite överallt kväll som ni kanske förstår. Jag själv funderade först på att åka till lugnvik till majbrasan där och träffa lite folk men jag orkar inte det. Så ikväll tänkte jag cykla ner till Lisa och mysa med henne och några andra tjejer och sen sover jag där inatt. Vi ska äta lite mat och bara ha de trevligt antar jag. Vi hörs!

Cherry me

Publicerad 2014-04-29 19:42:59 i Inköp, Vardag,


Hydrate | Pink punch | Peach kiss | Cherry me

Hejsan, efter skolan idag åkte jag somsagt på stan och mös med Signe och Hannah. Vi gick och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag fick med mig ett nytt babylips hem. Känner mig som en liten samlare. Har nu: Hydrate, Pink punch, Peach kiss och Cherry me. Köpte alltså Cherry me idag, tycker om färgen, röd/rosa men väldigt genomskinligt så det är okej att använda på skolan och så tycker jag.

Godnatt-inlägg

Publicerad 2014-04-28 22:41:32 i Vardag,


Har helt glömt blogga idag. Första skoldagen efter påsklovet. Kändes väldigt segt, jag var jätte trött och orkade inte koncentrera mig. Efter skolan gick jag bara raka vägen hem, gjorde mig lite fika och började göra lite läxa. Åkte även på affären med pappa efter middagen. Idag var en sån där dag som man gör absolut ingenting på, bara slöa sig. 
Ska på stan imorgon efter skolan och träffa Signe och Hannnah. Vi hörs mer om det imorgon. Godnatt!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Julia Bye Hemå. Jag är 14 år och bor i staden Östersund. Min fritid spenderar jag hemma framför en hel rad serier. Jag har lätt till skratt och gillar att äta. Ja, det var en kort beskrivning av mig. Hörs.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela