juliabyes.blogg.se

Norskarna invaderar

Publicerad 2014-06-30 23:49:22 i Vardag,

Förlåt att jag glömde att blogga under nästan hela dagen. Varit ute med nada internet hela dagen. 
Var med Olivia, Jasmine, Parasto, Angelina och Elisa. Hela centrum är ju fyllt med norskar. Dom bor i båda skolorna och många tältar eller sover i husbil/husvagn också. Vi var väl mest vid centrum och tittade på alla norska pojkar, haha. Storsjöcupen ni vet! Invigningen är imorgonkväll och jag tror att matcherna börjar på onsdag. Somsagt, har inte haft nått internet och kom hem ganska nyss så det är anledningen till den dåliga upptaderingen. Gossip girl

Publicerad 2014-06-30 09:24:00 i Julia tipsar,

 
 
Den ultimata tjejserien får man väl kalla det. Kärlek och drama om vartannat, men en himla bra serie. Det var längesen jag tittade på gossip girl nu, men den ligger uppe i toppen ändå. Det tar några avsnitt innan man kommer in i den och verkligen fastnar. Så ge inte upp efter det första avsnittet!
Serien handlar om några ungdomar som lever ett rikt och fabulöst liv på Upper East Side. Seriens berättarröst utgörs av en anonym bloggerska som kallar sig själv "Gossip Girl". Bloggen kretsar kring rykten och hemligheter om ungdomar på Manhattans Upper East Side i New York.
 

Förr eller senare exploderar jag - bio

Publicerad 2014-06-29 15:37:00 i Julia tipsar, Video,

Ska på bio ikväll med mamma och momma. Vi ska se Förr eller senare exploderar jag. Som ni kanske vet har jag läst boken som jag för övrigt tipsar! Super bra bok och jag har även hört mycket bra om filmen så jag antar att den också är bra. Bara att vänta och se om jag börjar gråta eller inte. 
 

Om

Min profilbild

Mitt namn är Julia Bye Hemå. Jag är 14 år och bor i staden Östersund. Min fritid spenderar jag hemma framför en hel rad serier. Jag har lätt till skratt och gillar att äta. Ja, det var en kort beskrivning av mig. Hörs.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela